nzlivet

Här skriver jag just nu om min tredje resa till Nya Zeeland

min helg

Min helg har varit riktigt bra, det avr inte riktigt varvader men helt okej anda.

i Lordags akte jag och Delwyne med trudy och rocky (hastarna) ut till nara Oreti beach, dar motte vi hennes kompis och sedan red vi genom skogen ut till stranden. Val dar sa red vi en lang bit, travade och galopperade pa stranden, red i vattnet och hoppade over lite stockar och annat som lag dar.
Hela jag lyste verkligen, det var grymt haftigt!!! =D

Igar (sondag) borjade jag och Tessa dagen med att baka, vi holl val pa med det till 12 ungefar och hade da gjort en hel del olika saker, trevligt varre aven om det ar lite svart for mig att forsta de olika matten och sadar, men jag lar mig. Efter det hjalpte vi till ute pa Farmen men att flytta lite kor, samla ihop en del saker och sadar. Farm jobb helt enkelt, ganska haftigt.

Pa kvallen kom Hayden (min "mellan-vardbror") och hans flickvan pa middag och senare sag jag och Tessa pa en film.
Vardagen har borjat komma nu och det kanns bra, man far rutiner och borjar inse att detta ar ens liv vilket kanns ganska bra.

Skolan gar fortfarande bra aven om det borjar bli lite nervost med "the exams" som narmar sig, vet inte om jag kommer klara alla men ska gora mitt basta saklart!
Har iallafall en del vanner nu, trevligt att veta vilka man kan ga till pa lunchen och sa aven om jag inte vagar prata sa mycket.. det ar ju laskigt att allt ar pa engelska!

Kramar