nzlivet

Här skriver jag just nu om min tredje resa till Nya Zeeland

Party-time & Snacka svenska

Igar var det min vardbror Haydens, flickvans 21st. 21 ar en stor fodelsedag har, man drar ihop slakt och vanner och har jattefest. Jag vet inte riktigt varfor, det bara ar sa helt enkelt.

 <- Kiwibruden uppkladd for party

 <- Lite mer narbild. Valdigt nojd med min klanning som jag hittade pa rea for runt 90kr, bra kop kallas det.


Annars var hojdpunkten pa kvallen att JAG TRAFFADE EN SVENSK KILLE!!! 
Lite surt att Hayden under hela tiden jag varit har har "glomt" att han har en svensk kompis.. men nu fick jag antligen traffa en svensk, snacka svenska med nagon! och har nu typ en inbjudan att komma hem till hans familj och ata middag nan dag.    Han kom namnlige hit som utbytesstudent men akte aldrig hem utan drog over sin familj hit istallet. Det later val som en bra ide mamma & pappa?

Det var en riktigt trevlig kvall, snackade med en del av deras kompisar aven om de flesta va gaanska fulla. Mina vardbrorsor, de tva aldre som var dar, drack en hel del och det var ganska kul att javlas med dom.
Jag drack saklart inte, ni behover inte oroa er.

Nar jag kom hem kunde jag inte somna sa jag lag och laste till runt 3, vaknade sedan upp 8 imorse sa kanner mig val inte pa topp idag precis. Har i alla fall varit och ridit under dagen, men det ar val ocksa det enda vettiga jag gjort.

Kramar<3