nzlivet

Här skriver jag just nu om min tredje resa till Nya Zeeland

Hello! =)


Hej allihopa, jag ar ledsen att jag inte kunnat skriva nagot innan men jag har helt enkelt inte haft mojligheten att gora det.


Min dator fungerar nu iallafall men dock inte internet sa vi far se hur det blir med det sen, men jag loser det nog pa nagot satt sa att ni slipper lasa mina konstiga inlagg utan å, ä och ö


Allting flyter pa har iallafall, borjar kannas helt normalt att ta bussen till skolan, vara pa lektioner dar det bara pratas engelska och att vara med vardfamiljen.


Alla typ 600 kor ar pa "semester" sad et ar ganska lugnt pa garden just nu, aven om det borjar komma en hel del kalvar (som for ovrigt ar GRYMT sota) som maste tas omhand om.


Det kanns konstigt att veta att ni nu ar uppe I eran varmaste sommar medan jag har regn och ja.. ungefar som host har. Fast de kallar det ju vinter sa jag far val hange pa det jag ocksa ;)    men I helgen ska jag faktiskt ut och sova I en snogrotta! I en av mina klasser, som ar ‘Outdoor recreation' ska vi gora massa kul saker; klattra, vandra men nu detta. Vi ska aka bil till typ ett skidstalle, darifran ska vi vandra en bit tills vi kommer till en plats dar vi ska bygga en snogrotta och sedan sova dar!! Det kommer sakert vara kallt men fatta va kul! =D  (mira+sno=LYCKA)


Hoppas att ni hard et bra dar hemma sa hors vi snart igen. (och forhoppningsvis kan ni da fa se mig I skoluniform.. jag vet att ni langtar)


Skot om er


Kramar