nzlivet

Här skriver jag just nu om min tredje resa till Nya Zeeland

Jag växer

Hejsan

Var ju inte länge sedan jag sist skrev men känner att jag måste få berätta lite vad somhar hänt senaste dagarna.
I söndags var jag så nervös så att jag höll på att börja gråta, eller i alla fall vara sjuk på måndagen, och detta beroende på att vi på min musiklektion hade "solo performance". Vilket i mitt fall betydde sjunga två låtar inför min muiskklass och min musiklärare. Jag har ju sjungt för fler förut men i detta fallet var det ju faktiskt folk som håller på en del med musik! och att bli bedömd också.. läskigt värre var det men jag klarade det!

På Tisdagen var det dags för ännu en ny upplevelse, eller ja det var väl flera faktiskt. Först var det att jag gick från skolan in till stan själv för första gången. Tog en sväng genom Queens Park (som påminde mig lite om uppsala av någon anledning) som var väldigt vacker och spenderade sedan ett par timmar i stan innan det var dags för min första match i "canoe polo"!     Det var verkligen grymt kul, och jag gjorde till och med ett mål vilket var väldigt förvånande. Jag menar, miranda + en boll ?! Mitt lag vann också vilket gjorde det hela ännu trevligare och jag ser verkligen fram emot nästa vecka då det är spelning som gäller igen. Ganska sorgligt att det endast är ca 16-10 minuters spelande dock, men det funkar ju ändå.

och som att det inte är tillräckligt med dessa två dagar, idag hade vi mountain biking på schemat med min outdoor rec klass vilket verkligen var KUL!!! 
Jag har ju cyklat massor hemma såklart men detta var verkligen något som jag föll för, vet inte riktigt varför men roligt var det! Så en glad miranda med blåsor i händerna kom hem idag, nu väldigt trött i kroppen men också väldigt lycklig.

Allt detta som har hänt under bara första delen av veckan har fått mig att växa otroligt mycket som person! Jag har oroat mig så för allt av det men genom att jag har gjort det bevisar jag också för mig själv att jag kan.

Hoppas ni har det bra därhemma i hösten, själv har man trevligt med ganska varmt och sol om dagarna

Kramar