nzlivet

Här skriver jag just nu om min tredje resa till Nya Zeeland

Hillary Challenge och hemresedatum

I mandags kvall kom jag tillbaka fran nordon och har inte riktigt haft tid att skriva och uppdatera er innan nu.
Det var en grymt kul tavling och aven om vi inte kom sa bra placerat, nast sist, sa hade vi kul och gjorde varat basta! =)
Det var en grupp av 8 personer, 4 tjejer och 4 killar, plus 1 larare och 1 foralder, som tillsammans akte hela vagen upp till en plats nara Tongariro National Park som jag ar saker pa att ni kan kolla upp om ni vill. Det var ett haftigt stalle och ja, bra helt enkelt. Vi levde verkligen tillsammans 24/7 i 10 dagar sa man larde kanna varandra ganska bra, det var en underbar grupp sa stamningen va bra hela tiden.
Saklart var det jobbigt ibland, speciellt sista dagen da det var ett race, som involverade att cykla, springa och paddla.

Stannade ju till i Wellington pa vagen hem for att halsa pa Angus, Em & Calum. Det var valdigt trevligt att se dom igen och Calum som bara sett bilder pa mig fran nar jag va 8 eller sa sa till Em "but she's a young lady now". Harligt att ha lite av en lillebror for ett par dagar igen ;)  

Sa har jag nu ocksa fatt reda pa att jag den 5e Juli lamnar Invercargill och paborjar min hemresa mot Sverige igen. Det ar bara 1 manad, 1 vecka och 2 dagar kvar. Aret har gatt sa grymt fort! Laskigt varre, men ska bli harligt att se er alla igen.

Ska nu forsoka njuta av min sista tid har. Ingenting riktigt planerat men man far val se avd som dyker upp helt enkelt, nagonting kommer jag val ha for mig iaf :)

Ha det bra hemma i varvarmen.
Kramar<3