nzlivet

Här skriver jag just nu om min tredje resa till Nya Zeeland

mira bland prov och hästar

Hej därhemma!

Senaste tiden har ingenting varit som vanligt riktigt, på skolan har jag endast gjort mina prov och resten av tiden har spenderats hemma pluggandes eller bara slappandes. Ganska härligt för stunden faktiskt, men det ska bli ganska trevligt att komma tillbaka till skolan för 3 dagar nu och träffa lite folk innan det är dags att gå på lov.
Börjar verkligen längta efter att åka på resan nu eftersom jag vet att det kommer vara minst en svensk med, och jag har inte träffat en svensk på 2 månader!!!. Den svenska delen av mig blir mindre och mindre, jag tänker, pratar och lever på engelska och härom kvällen när familjen ringde tog det en ganska lång stund innan jag kunde prata svenska alls och en ännu längre stund innan jag gjorde det med flyt, men jag har ju inte glömt det. Bara ovant när man inte gör det så ofta.

Helgen som var föll jag av en (igen), denna gången lite värre och gjorde illa min rygg lite. Men nu är jag nästan helt bra igen så ni behöver inte vara oroliga. När jag pratade med pappa i telefonen sa han att jag skulle be om en tjockare häst nästa gång, och när jag sa det till min värdmamma skrattade hon bara. Men jag tror inte att de kommer släppa upp mig på samma häst igen, i alla fall inte utan säkerhetsväst, så det är ingen fara pappa.


Ni kommer förmodligen inte höra något från mig tills jag är tillbaka den 6e oktober, jag tänker inte riktigt försöka hitta en dator under tiden nämnligen. Ska bara försöka njuta och verkligen ha lov! Tror att det kommer lyckas ganska bra eftersom dessa 10 dagar förhoppningsvis kommer ha det mesta av det bästa!
Tänker såklart knäppa massa kort och sedan beskriva allting (eller ja, nästan allting) för er. Kanske kommer jag försöka mig på att lägga ut massa bilder på picasa (som pappa har tjatat om), jag ska i alla fall försöka.

Så Hoppas ni har det bra med många vackra höst-dagar, medan vi här får varmare och varmare med mer sol.

Kramar