nzlivet

Här skriver jag just nu om min tredje resa till Nya Zeeland

1 månad

Nu var det länge sedan någonting hände på denna bloggen men det ska det bli ändring på - nu är det nämligen bara en (1!!!) månad kvar tills jag kliver på planet mot Nya Zeeland igen! Jag har själv inte riktigt fattat det, men tänker mig att det kanske kommer, eller så står jag där på Arlanda om en månad och fortfarande är allmänt förvirrad - mest troligt blir det så. 
Så speciellt mycket skrivet blir det inte nu, det är mest för min egen skull så att jag ska försöka förstå att resan på sätt och vis borde börja nu - planera lite, packa lite, se till att jag inte gör av med alla pengar innan jag åker...
 
Planen denna gång är väldigt lös kan man väl säga, jag landar den 15e januari i Wellington och lämnar Wellington den 10e april - 3 månader ska jag alltså få vara i mit älskade kiwiland - kort om man jämför med ett helt år och länge om man tänker på det i veckor. Under den tiden tänker jag mig att jag ska resa runt lite, se platser jag aldrig sett och göra saker jag aldrig gjort, men självklart också åka ner till Woodlands, Invercargill för att träffa kiwifamiljen, rida, mjölka kor och leva livet på en gård helt enkelt. Jag tänker mig också att jag ska försöka "volontärjobba" lite på några andra gårdar i utbyte mot mat och husrum - spara pengar och samtidigt få lite erfarenhet av det. Har kikat lite på några organisationer som verkar vara bra på sånt och det borde inte vara allt för svårt att ordna väl på plats. 
 
1 månad kvar - Nya Zeeland here I come!