nzlivet

Här skriver jag just nu om min tredje resa till Nya Zeeland

Traningsdag och badat

Tankte att det ar nog battre att jag forsoker uppdatera lite sma korta istallet for langa inlagg som ingen orkar lasa vilket fall sa.

Idag hade jag traningsdag infor Hillary Challenge, tavlingen pa nordon.
Vi gjorde ett mini-"adventure race" vilket for mitt lag (jag och tva andra) betydde att borja med en ca 8.5km orientering. Mycket intressant da vi bland annat lyckades med konststycket attspringa runt i en cirkel. Men fram kom vi i alla fall och borjade sedan pa varan ca 4km paddling. Vid det laget sporegnade det och vi behovde paddla mot strommen halva vagen, vilket saklart betydde medstroms pa vagen tillbaka :)
Vi stack sedan ut for att gora sista etappen med cykel, fast da bestamde sig varan larare for att det fick vara nog sa vi hann bara cykla i ca 1 timme.

Nar vi kom tillbaka var vi alla dyngblota sa jag och en av killarna i laget bestamde oss for att bada. Blev nog sista badet for i ar kanske, men man vet ju aldrig sa.

Hoppas ni har battre vader an har!

 lagger in en bild pa de sota smagrisarna (och den GIGANTISKA! grismamman) som foddes for nagra veckor sedan hos nagra vanner till familjen.

Kramar<3