nzlivet

Här skriver jag just nu om min tredje resa till Nya Zeeland

Flygplatshäng ovh lägesuppdatering

Tjena alla monsterdiggare!
Nu var det ett tag sedan ni hörde något från mig så tänkte detta kanske var ett bra läge att uppdatera er lite. Sedan sist har jag varit ute och vandrat Milford Track, jobbat en dag på gården i Te Anau, ätit middag med Bob och Delwyne som kom upp och hälsade på, spenderat en dag i Queenstown, spenderat en dag på en buss till Christchurch och spenderat gårdagen med Tessa - nu sitter jag på flygplatsen i Chrischurch och flyger strax mot Wellington där jag börjar mina nordöäventyr. 
Milford Track var helt underbart, kan förstå varför så många kommer för att vandra den leden! Träffade trevliga människor, såg supermånga fina fåglar och njöt av nästan fem dagar borta från civilisationen - fin natur och ingen telefon, blir inte mycket bättre och mer avkopplande än så. Har massor med bilder så klart men får se när jag kan tänkas ha tid och internet nog för att lägga upp dem, kanske blir först när jag är tillbaka i Sverige. 
Att åka från Te Anau till Queenstown var lite av en chock, speciellt eftersom jag nästan kom direkt från vandringen - Queenstown är en väldigt turistig stad så det är fullt med folk och full fart överallt, kände mig väldigt malplacerad och stressad av det hela. Det kändes bättre att komma till Christchurch, även om det är en större stad är den inte lika stressande tycker jag. Kan ju hjälpas lite av att jag fick spendera dagen med Tessa också, så härligt att träffa sin kiwisis!
Nu är jag som sagt på väg till Wellington där jag ska spendera två dagar med familjekompisen Angus med familj innan jag sedan reser norrut för att äventyra lite. Känns konstigt Att veta det är mindre än två veckor tills jag är hemma igen - vart tog tiden vägen? 

Har mycket att skriva som jag tänkt på men tiden verkar försvinna för det också, en annan gång kanske ni får följa med in i mina tankar! 

/kiwibruden